Šport > Nogomet
44 ogledov

Handanović bo ostal pri Interju

Handanović Hellas Verona Inter Serie A liga prvenstvo EPA
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se je z Interjem dogovoril za podaljšanje pogodbe, je razkril vratarjev agent Federico Pastorello.

Samir Handanović bo svojo kariero nadaljeval na San Siru, je v pogovoru za La Gazzetto dello Sport dejal vratarjev agent in tako dokončno ovrgel govorice, da naj bi se nekdanji član Udineseja v poletnem prestopnem roku preselil k Manchester Unitedu oziroma Paris Saint-Germainu.

''Handanović bo ostal pri Interju, 100-odstotno,'' je za rožnati italijanski časnik povedal Federico Pastorello in tako potrdil svoje besede izpred enega meseca, ko je napovedal, da bo Handanović poskušal ostati na Apeninskem polotoku in, če se bo le dalo, pri Interju.

''Sklenili smo dogovor za podpis nove pogodbe, ki bo uradno potrjena v naslednjih tednih,'' je dodal Pastorello.

Handanović se je Interju pridruži leta 2012, nerazzurri pa so zanj odšteli 11 milijonov evrov. Pogodba z milanskim klubom mu poteče ob koncu prihodnje sezone, z novim dogovorom pa naj bi v klubu ostal do leta 2019.

S tem so se prav tako končale špekulacije, da se bo Handanović preselil v italijansko prestolnico, kjer je že branil na posoji pri Laziu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.