Šport > Nogomet
18 ogledov

Handanović izbral najboljšo obrambo sezone

Samir Handanović Luca Cigarini Atalanta Inter EPA
Slovenski vratar v vrstah Interja je zatrdil, da je vesel, da ostaja na San Siru, čeprav je pred nekaj tedni izustil nekaj kritik na račun soigralcev.

Nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović je potem, ko je postalo jasno, da se Inter tudi v letošnji sezoni ne bo prebil v Ligo prvakov, odkrito kritiziral predstave svoje ekipe. Ob to se obregnili mnogi, tudi legenda kluba Javier Zanetti, ki je dejal, da lahko Handanović odide, če ni zadovoljen v taboru črno-modrih.

Vratarjev agent Federico Pastorello je nato skušal umiriti situacijo. O Handanoviću je dejal, da je iskren fant, ki je pač odkrito povedal, da želi igrati v Ligi prvakov. Nekaj dni kasneje je svoj korak h spravi prispeval tudi Ljubljančan.

Vesel, da ima dolgoročno pogodbo

"Vesel sem, da imam z Interjem pogodbo do leta 2019. V Evropi je veliko vrhunskih vratarjev in vsak dan treniram, da bi sam postal še boljši," je v pogovoru za klubsko spletno stran zatrdil Handanović, ki je novo pogodbo z Interjem, ki ga na klub veže še v naslednjih treh sezonah, podpisal pred nekaj meseci.

Popularni Sarma je razkril tudi, katera obramba v letošnji sezoni mu je najljubša. Izbral je tisto z januarske tekme proti Atalanti v Bergamu (1:1), ko je na izjemen način ubranil poskus Luce Cigarinija

Obrambo si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 1:28 naprej).

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.