Šport > Nogomet
26 ogledov

Handanović konec tedna že v postavi Interja

samir handanović slovenija romunija reprezentanca Boštjan Tacol
Pri Interju so v torek proslavili 34. rojstni dan staroselca Dejana Stankovića, v praznično vzdušje pa se je vklopil tudi slovenski reprezentančni kapetan Samir Handanović, ki naj bi za konec tedna že branil na tekmi proti Torinu.

Slovenski kapetan Samir Handanović je hitro okreval po poškodbi, ki jo je staknil pred avgustovsko prijateljsko tekmo proti Romuniji v Stožicah. Težave s kolenom so ga oddaljile od reprezentance tudi za oba kvalifikacijska obračuna proti Švici (0:2) in Norveški (1:2), a italijanski mediji pred začetkom tretjega kola Serie A napovedujejo, da bo novi član Interja v nedeljo (ob 20.45) proti Torinu že v prvi postavi.

Handanović je že v ponedeljek treniral skupaj z ekipo, potem ko je v Milanu uspešno prestal manjši operativni poseg. Varovanci Andree Stramaccionija bodo skušali po uvodni zmagi proti Pescari (3:0) pozabiti na domači debakel proti Romi (1:3), kjer je branil Luca Castellazzi, občasni slovenski reprezentančni vratar Vid Belec pa je sedel na klopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.