Šport > Nogomet
32 ogledov

Handanović med favoriti Real Madrida

Samir Handanović na tekmi proti Parmi Reuters
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović bo po koncu letošnje sezone vroča roba na tržišču. Po pisanju spletnega portala forzaitalianfootball.it se zanj zanima zanima tudi aktualni evropski prvak Real Madrid.

Samir Handanović je v milanski Inter prišel julija 2012, od takrat pa je zanj branil na 120 tekmah. Čeprav "nerazzurri" v tem obdobju niso blesteli, je slovenski reprezentančni vratar potrdil svojo kakovost, zato ni presenetljivo, da so zanj zanimanje pokazali številni evropski klubi.

Pogodba z Interjem mu poteče junija prihodnje leto, že nekaj časa pa je znano, da se za 30-letnega Ljubljančana zanimata Liverpool in Tottenham.

The Sun naslovnica | Avtor: The Sun The Sun
Aktualni evropski prvaki, ki jih prihodnji teden čaka prva polfinalna tekma Čige prvakov z Juventusom, so svoje oko že vrgli tudi na vratarja Manchester Uniteda, Davida De Geo, ki z rdečimi vragi še ni podaljšal pogodbe, in Francoza Huga Llorisa, vratarja Tottenhama.

Še vedno ni jasno, ali se bo De Gea po koncu sezone preselil na Santiago Bernabéuu ali ga bo Louis van Gaal uspel zadržati na Old Traffordu, kjer se je v letošnji sezoni proslavil kot najboljši nogometaš Manchester Uniteda. Real mrzlično išče zamenjavo za Ikerja Casillasa, po poročanju angleškega The Sun pa naj bi De Gei že izrekel ultimat - podpiši zdaj ali pa bo tvoja priložnost v Madridu splavala po vodi.

Petr Čech ni med kandidati, ki bi zanimali španskega velikana, zato naj bi se kraljevi klub v primeru neuspelega dogovora z De Geo odločal med Handanovićem in Llorisom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.