Šport > Nogomet
10 ogledov

Handanović pred vrati Uniteda?

De Gea Manchester United Bayern Liga prvakov Reuters
Španski dnevnik Marca je na naslovnici današnje izdaje zatrdil, da sta se Real Madrid in Manchester United dogovorila za prestop vratarja Davida de Gee.

marca naslovnica | Avtor: Marca.com Marca.com
Španski športni časopis je poskrbel za odmevno naslovnico, na kateri trdi, da naj bi angleški velikan pristal na prestop vratarja Davida de Gee. Vsebina prispevka je kontradiktorna, saj španski kolegi pišejo, da vpletene strani kljub domnevnemu ''dogovoru'' še vedno čakajo na zeleno luč Manchester Uniteda.

''Dogovor med De Geo in Realom je sklenjen. Vratar bo podpisal petletno pogodbo. Real se mora še dogovoriti z Unitedom. Odšel bo bodisi Iker Casillas bodisi Keylor Navas,'' piše Marca.

Govorice o prestopu De Gee so bile v zadnjem času ena najbolj perečih nogometnih tem. Z domnevnim dogovorom med Špancem in madridskim Realom so se povečale možnosti za prestop Samirja Handanovića, ki sodi med glavne favorite Louisa van Gaala. Nizozemski strateg je na tiskovni konferenci potrdil, da so v klubu pripravili seznam vratarjev, ki bi lahko nasledili De Geo, poleg Huga Llorisa in Petra Čecha pa visoko kotira tudi slovenski reprezentančni vratar.

''Imamo seznam vratarjev, ki ga lahko zamenjajo, saj moramo ostati organizirani. Ne le za ta položaj, ampak za vse. Radi bi, da ostane. Povedal sem, da je to proces. Vedno so tri strani in najpomembnejši je nogometaš. To sem že povedal, zato se ne želim ponavljati. Ne vem, zakaj se še ni odločil. Ne morem vam povedati, kaj sva govorila,'' je pojasnil Van Gaal in na vprašanje, ali lahko United ponudi enake možnosti kot Real, odvrnil: ''Ne vem. Ne morem govoriti v imenu Reala.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.