Šport > Nogomet
28 ogledov

''Handanović vreden od 70 do 80 mio.''

Gianluca Pagliuca EPA
Nekdanji vratar Interja Gianluca Pagliuca je prepričan, da je prestop slovenskega vratarja Samirja Handanovića vreden od 70 do 80 milijonov evrov.

Slovenski čuvaj mreže Samir Handanović uživa status enega od najboljših vratarjev na svetu, zato ne preseneča podatek, da se zanj zanima bogati Manchester City, kjer Manuel Pellegrini išče zamenjavo za Joeja Harta oziroma Costela Pantilimona.

Handanović je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno na 14 od 33 tekem, zato je nekdanji nogometaš Interja Ginaluca Pagliuca prepričan, da bi Inter o prodaji prepričala samo rekordna odškodnina za prestop vratarja.

''On je nogometaš, ki naredi razliko, zagotovo. Če bi ponudili od 70 do 80 milijonov evrov, bi ga morda prodali, sicer bodo morali drugam. Sezona se za Handanovića ni začela najbolje, vendar si je opomogel in v zaključku igral odlično. Morda je naredil nekaj napak, na primer proti Atalanti in Parmi, a brez oklevanja lahko rečemo, da je igral dobro. Po Gianluigiju Buffonu je najboljši vratar v Serie A,'' je povedal Pagliuca.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.