Šport > Nogomet
16 ogledov

Hazard priznal: "Verjetno me bo strah Mouja"

premier league chelsea aston villa hazard herd EPA
Belgijec Eden Hazard je pred prvim treningom pod taktirko novega Chelseajevega trenerja Joséja Mourinha priznal, da ga bo po vsej verjetnosti strah Portugalca, ko bo nekdanji trener Porta, Chelseaja, Interja in Reala tudi zares prevzel vodenje modrih.


Po besedah Edena Hazarda, ki je Chelsea pred začetkom pravkar končane sezone za okrog 35 milijonov evrov okrepil iz francoskega Lilla, so se skupaj s soigralci že dalj časa pogovarjali o neizbežnem povratku Joséja Mourinha, Belgijec pa je še dodal, da komaj čaka njegov prihod.

"Mourinho je nekdo, ki je poseben, zato mi bo v veselje, da ga bom imel za trenerja," je za dnevnik The Guardian povedal vezist Hazard, eden najboljših posameznikov Chelseaja v zadnjem letu, kjer so modri kljub hitremu izpadu iz Lige prvakov osvojili Evropsko ligo in tretje mesto v Premier League.

"Pri Chelseaju so že dalj časa vedeli, da bo podpisal, igralci pa so mi povedali, da bo to zame dobra stvar," je nadaljeval Hazard. "Mogoče me bo na prvem treningu malce strah. Konec koncev je to José Mourinho. Ampak je samo človek z dvema rokama in nogama, zato bom imel z njim normalen odnos, tako kot sem ga imel s svojimi prejšnjimi trenerji."

Želi biti kot Messi in Ronaldo

Modri naj bi se v sredo uspeli dogovoriti za prestop mladega nemškega reprezentanta Andréja Schürrleja iz Bayerja Leverkusna, a je Hazard zatrdil, da ga ne skrbi domnevno Portugalčevo zanimanje za celo vrsto nogometašev, ki lahko igrajo tudi na njegovem položaju.

"To, da te povezujejo z igralci, je nekaj normalnega pri velikih klubih, še posebej pri Chelseaju, kjer vsi poznajo ugled Romana Abramoviča. Kupuje veliko igralcev. Pri takšnem klubu nimaš časa za počitek. Vedno moraš biti stoodstoten. Ampak tudi če Chelsea ne bi kupil nobenega igralca, bi se moral boriti za svoj položaj," je še povedal Hazard.

"Jasno je, da se lahko izboljšam. Želim si zabiti 50 ali 60 golov kot (Lionel) Messi ali (Cristiano) Ronaldo. Manjka mi ta ubijalski instinkt. Messi in Ronaldo sta rojena za dajanje golov, to je v njuni naravi, ampak jaz še vedno prevečkrat izberem lepo preigravanje ali lepo podajo. Več moram streljati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.