Šport > Nogomet
29 ogledov

Hazard zadnjo tekmo za Lille odigral z mačkom

Eden Hazard EPA
Sedanji zvezdnik Chelseaja Eden Hazard se je od prejšnjega kluba poslovil na nenavaden način.

V sezoni 2011/12 je bil Eden Hazard vzhajajoča zvezda evropskega nogometa, številni klubi so si želeli v svoje vrste pripeljati Belgijca. Ta je z odličnimi predstavami povlekel Lille do tretjega mesta v francoskem prvenstvu, sebi pa zagotovil pogodbo z londonskim Chelseajem.

Tudi zadnjo tekmo na severu Francije je odlično odigral, takratni soigralec Rio Mavuba pa je zdaj odkril, kako je Hazard prebil zadnje ure kot član Lilla.

"Drugače pred tekmami nismo ponočevali, a pred dvobojem z Nancyjem smo si že zagotovili tretje mesto in Eden je organiziral druženje s soigralci, saj je šlo za njegovo zadnjo tekmo v dresu Lilla. Celo noč smo pili, ko pa je zjutraj trener Rudi Garcia vstopil v Edenovo sobo, je hitro dojel, da Hazard celo noč ni spal," je dejal Mavuba.

Vendar maček na Belgijca ni vplival. Lille je Nancy premagal s 4:1, Hazard pa je v prvem polčasu trikrat zatresel mrežo nasprotnikov. Garcia ga je zamenjal v 88. minuti, navijači pa so ga z ovacijami pospremili z zelenice. Dva meseca kasneje je za 38 milijonov evrov prestopil v Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.