Šport > Nogomet
24 ogledov

''Hej, Zlatan, Zlatan tukaj''

zlatan ibrahimović dvojnik
1/9
EPA
Tekmo angleškega prvenstva je za nekaj trenutkov prekinil navijač, ki po izgledu močno spominja na Zlatana Ibrahimovića.

Manchester United je na tekmi šestega kroga angleške Premier League doma preamgal branilca naslova Leicester City (4:1).

Tekma je bila še posebej zanimiva zaradi odločitve Joséja Mourinha, ki je prvič po prevzemu rdeči vragov na klopi za rezervne igralce pustil Wayna Rooneyja.

Odsotnost kapetana je imela pozitiven učinek na končni rezultat, morda pa je k temu pripomogel tudi podatek, da je imel Mourinho v nekem trenutku na igrišču ''dva'' Zlatana Ibrahimovića.

Na zelenico je namreč pritekel navijač, ki s svojim izgledom več kot očitno želi posnemati švedskega napadalca.

''Hej, Zlatan, Zlatan tukaj,'' namišljeni pogovor obeh ''Ibrahimovićev'' povzema eden zabavnejših zapisov na družabnih omrežjih.

Navijač je poskušal objeti svojega idola, preden so ga varnostniki zrušili po tleh. Ibrahimović je vse skupaj pospremil z nasmeškom.

Dvojniki nekdanjega švedskega reprezentanta pa niso nobena novost. Nedavno je v okolici Old Trafforda postopal moški, ki je s svojim izgledom prelisičil marsikaterega ''navijača'' rdečih vragov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.