Šport > Nogomet
20 ogledov

Henry navdušuje tudi soigralce

arsenal leeds thierry henry EPA
Mladi Kieran Gibbs je navdušen nad Thierryjem Henryjem, ki se je na začetku januarja za dva meseca vrnil v Arsenal. Francoz je očitno pravi božji dar za ekipo Arsena Wengerja.

Odlični Francoz Thierry Henry je že na prvi tekmi po povratku med topničarje pokazal vse svoje kvalitete. Z izjemnim zadetkom je v korist Arsenala odločil obračun 3. kola pokala FA in privržencem topničarjev narisal nasmešek na obraz. Kdor zna, pač zna. Nad Henryjevim povratkom pa niso navdušeni le navijači, temveč tudi njegovi soigralci. Kvalitete 34-letnika so velik vtis naredile predvsem na mladega Kierana Gibbsa. "Ko sem bil še deček, sem ga gledal, tako da je bilo neverjetno, ko sem ga videl zabiti Leedsu," je za Arsenalovo spletno stran dejal Gibbs in nadaljeval: "Nikoli ga nisem imel priložnost spoznati pred tem, toda sedaj se je vrnil in pokazal, da je prava legenda."

Henry po besedah Gibbsa odlično vpliva tudi na vzdušje v slačilnici: "Nekaj je dodal slačilnici. Vemo, da lahko igra odlično, toda njegova osebnost je dvignila celotno slačilnico. Užitek je znova biti z njim v ekipi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.