Šport > Nogomet
10 ogledov

Henryjev katastrofalni intervju

Podoba Thierryja Henryja med intervjujem za Fox 5. Slika pove vse ... (Foto: You
1/2
Žurnal24 main
Newyorška TV postaja Fox 5 je v jutranji oddaji premierno gostila nogometaša Thierryja Henryja. Francoz morda tega še ni vedel, toda pred njim je bil eden najslabših intervjujev vseh časov.

Novinarja Rosanna Scotto in Greg Kelly se sicer "zlomita" že pri izgovorjavi imena Thierry Henry, ki izzveni bolj kot "Thiorry", toda intervju v napačno smer zavije že v naslednjem stavku, ko novinarka ustreli:

"Torej – pravkar ste osvojili svetovno prvenstvo ..." Nogometaš jo popravi, da ga sicer je osvojil, toda še zdaleč ne pravkar. S Francijo je namreč slavil na domačem prvenstvu leta 1998 ...

Od tod sledi le še pot navzdol in Američana iz intervjuja z enim najboljših nogometašev vseh časov naredita pravi "masaker". Scottojeva za nameček govori še zelo počasi, kot da francoski reprezentant ne bi dovolj dobro obvladal angleškega jezika. Osem let pri londonskem Arsenalu verjetno ni dovolj, ali pač?!

Da bi bila sramota za Henryja popolna, se v ozadju ves čas vrti tudi njegova famozna roka s kvalifikacijske tekme proti Irski, s pomočjo katere so se Francozi kontroverzno uvrstili na pravkar končano prvenstvo, ki so ga končali s polomom. Intervju se nadaljuje z omenjanjem "trobelj" in ne vuvuzel, toda Henry ves čas ohrani mirno kri in na vprašanja odgovarja izjemno profesionalno. Med tem pa se je zagotovo ves čas spraševal: "Zakaj sem že odšel čez lužo?"

Poglejte si celoten intervju:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.