Šport > Nogomet
21 ogledov

Hiddink bi ostal

Žurnal24 main
Pri Chelseaju je zanimivo kljub reprezentančnemu premoru. Trener Guus Hiddink je napovedal, da bo morda ostal v klubu tudi po koncu sezone.
 

Preberite še ...

Manchester City si želi Ronaldinha

V angleški Premier ligi je kljub reprezentančnemu premoru zanimivo. Največ se zadnje dni dogaja pri londonskem klubu Chelsea. Za razburjenje nogometne javnosti je vnovič poskrbel začasni trener Londončanov in selektor Rusije Guus Hiddink, ki je naznanil, da bi na Stamford Bridgeu lahko ostal tudi po poteku pogodbe (ta se izteče ob koncu sezone). Vendar še vedno vztraja, da ne bi ostal kot trener, temveč le kot svetovalec. "Svoje trenerske obveznosti pri Chelseaju bom končal ob koncu sezone, vendar pa bi klubu pomagal na druge načine, če bi me za to seveda prosili. Tega ne delam zaradi denarja, ampak zaradi svojega tesnega prijateljstva z Romanom Abramovičem," je povedal nizozemski strateg. Ob teh novicah se je oglasil tudi njegov rojak Rafael van der Vaart. Slednji pri Real Madridu v zadnjem času ne igra in je zaradi tega nezadovoljen. Nekdanji član Ajaxa in HSV-ja je rekel, da bi z veseljem podpisal za Chelsea, če bi tam lahko sodeloval s Hiddinkom.

 
 

Svoje trenerske obveznosti pri Chelseaju bom končal ob koncu sezone, vendar pa bi klubu pomagal na druge načine, če bi me za to seveda prosili.

Guus Hiddink

 
Nekatere navijače trenutno tretjeuvrščenega kluba v prvi angleški ligi pa sta pomirila tudiDidier Drogba in Florent Malouda. Tako znova prerojeni napadalec kot Francoz sta sporočila, da bosta spoštovala svoje pogodbene obveznosti in kluba poleti ne nameravata zapustiti. Drogbaja se je dolgo povezovalo z drugimi evropskimi velikani, predvsem ker pod vodstvom Felipeja Scolarija ni veliko igral in še manj zadeval. Ob prihodu Hiddinka pa se je njegova forma skokovito dvignila in znova navdušuje navijače modrih po vsem svetu. Podobna je tudi zgodba Francoza Maloudaja, ki je letos v zelo dobri formi in si zato želi nadaljevati svojo pot v Londonu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.