Šport > Nogomet
20 ogledov

Hiddink se vrača nazaj na nizozemsko klop

Guus Hiddink EPA
Po koncu svetovnega prvenstva v nogometu naj bi Louisa Van Gaal na klopi Nizozemske zamenjal Guus Hiddink.

Nedolgo nazaj je nizozemski selektor Louis Van Gaal precej neposredno dejal, da se po končanem prihajajočem svetovnem prvenstvu v nogometu poslavlja od vodenja reprezentance. Prav kmalu se je oglasil priznani nizozemski trener Guus Hiddink, ki je dejal, da se z Nizozemsko nogometno zvezo dogovarja o ponovnem prevzemu vodenja tulipanov.

"Sodelujem z Nizozemsko nogometno zvezo pri oblikovanju trenerske ekipe, ki me bo obkrožala. Potrebujemo še nekaj dni ali tednov. To bo odlična ekipa. Ko se nečesa lotim želim to opraviti po najboljših močeh, drugače tega ne bi počel," je dejal nekdanji trener Real Madrida, ki je Nizozemce vodil med letoma 1994 in 1998 in jih na svetovnem prvenstvu v Franciji popeljal do polfinala.

Nekdanjemu selektorju Južne Koreje, Avstralije, Turčije in Rusije naj bi se v strokovnem štabu pridružili številni nekdanji izvrstni nogometaši kot Jaap Stam, Ruud Van Nistelrooy in Giovanni van Bronchorts

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.