Šport > Nogomet
29 ogledov

Hierro: Z Balovo poškodbo sem igral do 37. leta

(Villarreal - Real Madrid) Gareth Bale Reuters
Gareth Bale se je v sredo pridružil soigralcem na treningu madridskega Reala, ki se pripravljajo na sobotno tekmo z Málago. Poškodba mišice je očitno preteklost, pa hrbet?

Medtem ko razprave o tem, ali je ali ni najdražji nogometaš vseh časov tudi po zaslugi predsednika kluba Florentina Péreza, nočejo in nočejo ponehati, se je Gareth Bale po poškodbi mišice v sredo pridružil rednim treningom Real Madrida

Trener Carlo Ancelotti mu bo nekaj minut morda namenil že na sobotni tekmi z Málago, ki bo kraljevemu klubu služila kot generalka pred tekmama z Juventusom v Ligi prvakov in Barcelono v La Ligi. 

Hierro: V njem se je nabralo veliko napetosti

Valižan okreva po že drugi poškodbi stegenske mišice v le nekaj tednih, potem ko se je klubu brez opravljenih priprav pridružil za domnevno rekordno vsoto. Dnevnik Marca je pred dnevi poročal tudi o domnevnih težavah z zdrsnjenim diskom in hernijo Otočana, kar pa je klub takoj zanikal.

"Njegova predsezona je bila atipična, v tem času se je v njem nabralo veliko napetosti," se je prihoda velškega reprezentanta za španske medije dotaknil legendarni branilec in kapetan madridskega kluba Fernando Hierro.

Ni potreboval operacije

"Odločitev kluba in zdravniške službe je, da mu dovolijo igrati. Nimam veliko informacij, gre pa za igralca, ki je podpisal, da bi bil tukaj še veliko let."

Real je ob zanikanju informacije Marce v sporočilu za javnost zapisal, da ima Bale zgolj kronično "izboklino" pri eni izmed vretenčnih ploščic, Hierro pa je zatrdil, da je on v podobni situaciji brez težav nastopal na najvišji ravni.

"Nekaj takšnega sem imel jaz. Pri vsakem pa je drugače," je dejal Hierro. "Ampak v mojem primeru je bilo dobro, igral sem do 37. leta s to poškodbo in še danes treniram z veterani brez vsakršne težave. Po 18 letih igranja profesionalnega nogometa še vedno uživam v igranju, operacije pa še nisem potreboval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.