Šport > Nogomet
44 ogledov

Higuain: Odtrgal ti bom glavo!

gonzalo higuain Youtube
Gonzalo Higuaín se je med počitnikovanjem na Ibizi zapletel v prerivanje z navijačem, ki naj bi ga zaprosil za avtogram.

Argentinski reprezentant se mudi na Balearskih otokih, kjer si nabira novih moči pred začetkom sezone pod vodstvom Maurizia Sarrija, ki je na trenerskem stolčku Napolija nasledil Rafaela Beníteza.

Higuaín je na nedavno končanem južnoameriškem prvenstvu dosegel dva gola za argentinsko reprezentantco, ki je v finalu po strelih z bele točke morala priznati premoč Čilu.

Zvezdnik italijanskega kluba je svojo enajstmetrovko izvedel katastrofalno in žogo poslal visoko na tribuno, strel pa je še dolgo odmeval na družabnih omrežjih.

Španski El Mundo je poročal, da sta Higuaín in Ezequiel Lavezzi zapuščala nočni klub Pacha, ko je do njiju pristopil navijač, ki si je želel avtogram napadalca Napolija. Ker ga je Higuaín zavrnil, mu je navijač dejal, da ne zna izvajati enajstmetrovk.

Nekdanjemu nogometašu Reala so popustili živci, zato je želel obračunati z nesramnim navijačem in zahteval, naj ga preneha snemati. ''Izbriši posnetek ali pa ti bom odtrgal glavo,'' je vpil Higuaín, ki so ga nato odvlekli s prizorišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.