Šport > Nogomet
32 ogledov

Hodgson: "Torres ima stare zamere!"

Torres se je po naslovu svetovnega prvaka umaknil v osamo. Kakšna bo njegova nas Žurnal24 main
Trener Liverpoola Roy Hodgson se vse od prevzema nove službe ubada s Fernandom Torresom. Bo Španec ostal na Anfieldu? Sodeč po zadnji izjavi trenerja ne, saj naj bi obstajal problem s klubom.

Po tem, ko je Fernando Torres s Španijo osvojil premierno svetovno prvenstvo, se je nekdanji napadalec Atlético Madrida skril pred očmi javnosti. V Južnoafriški republiki je odigral verjetno najslabši turnir v karieri, za nameček pa je njegova klubska prihodnost daleč od jasne. Njegov novi trener pri Liverpoolu Roy Hodgson je zdaj prvič jasno nakazal, da njegova prihodnost leži stran od Merseysida. Torres naj bi imel namreč že dolgo časa "problem" s klubskim vodstvom.

Problem ima s klubom, ne z mano. Fernandova situacija nima nič z mano, kar mi je povsem jasno povedal prek telefona med prvenstvom in ko sva se dobila na štiri oči.
Roy Hodgson

Hodgson je v soboto vodil Redse ob prvem porazu pod njegovim vodstvom, ko jih je v Nemčiji premagal novi (stari) bundesligaš Kaiserslautern (0:1), a po tekmi je izrazil upanje, da bo Torres sledil kapetanu Stevenu Gerradu in podaljšal svojo zvestobo klubu z Anfielda. Toda kot vse kaže se je še za časa Rafaela Beniteza v ozadju zgodilo nekaj, kar le-to zdaj preprečuje. To so dobre novice za Chelsea, ki ima že pripravljeno večmilijonsko ponudbo, četudi je Torres trenutno poškodovan, saj je zadnje minute finala SP prešepal zaradi nategnjene stegenske mišice.

"Na žalost ne morem storiti kaj več," je Hodgson povedal za tabloid News of the World. "Problem ima s klubom, ne z mano. Fernandova situacija nima nič z mano, kar mi je povsem jasno povedal prek telefona med prvenstvom in ko sva se dobila na štiri oči."

N%C3%BCrnberg Nuernberg Martin Amedick Sotirios Kyrgiakos Kaiserslautern | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Ve kaj si želim storiti s tem klubom in ve, kako zelo ga cenim. Toda njegovi problemi so bolj vezani na stvari iz preteklosti, kot na prihodnost. Če ima probleme s klubom za stvari iz preteklosti je to zame težko spregledati. Ljudje pozabljajo, da je igralec Liverpoola. Leto nazaj je podpisal štiriletno pogodbo. Upam, da se bo zavezal in častno izpolnil svoj del pogodbe."

Kaj se je torej zgodilo? Je razlog ta, da je moral Torres velikokrat igrati tudi poškodovan, kar je na koncu ogrozilo tudi njegov nastop na SP? Kakorkoli že - snubcev ne manjka. Poleg Chelseaja pa se je nekaj časa omenjala tudi Barcelona. Torres naj bi bil namreč dober prijatelj z novim predsednikom Kataloncev Sandrom Rosellom, v klubu pa ga že čaka soigralec iz konice španskega napada David Villa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.