Šport > Nogomet
9 ogledov

Hodgson vpoklical mladeniče

Hodgson Anglija trening priprave Euro 2012 Etihad Manchester EPA
Angleški selektor Roy Hodgson je pred kvalifikacijsko tekmo proti Ukrajini zaradi poškodb vpoklical tri mladeniče: Raheema Sterlinga, Jacka Livermora in Adama Lallano.

Roy Hodgson, selektor angleške nogometne reprezentance, je namesto obolelega Thea Walcotta in poškodovanega Johna Terryja za kvalifikacijsko tekmo proti Ukrajini vpoklical krilnega nogometaša Raheema Sterlinga in vezista Jacka Livermora ter Adama Lallano. Zaradi trebušnih krčev je vprašljiv tudi nastop napadalca Daniela Sturridga.

Walcott je na prvi kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo 2014, ki ga bo gostila Brazilija, proti Moldaviji na igrišče prišel v drugem polčasu, v ponedeljek pa je zaradi bolezni izpustil trening in se že vrnil v svoj klub Arsenal.

Pod vprašajem je tudi nastop Sturridga, ki v ponedeljek prav tako ni treniral. Napadalca Chelseaja mučijo trebušni krči.

Hodgson je namesto Walcotta vpoklical 17-letnega nogometaša Liverpoola Sterlinga, v kadru Anglije pa bosta tudi član Tottenhama Livermore in igralec Southamptona Lallana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.