Šport > Nogomet
20 ogledov

Hotel ustaviti Ronalda, a ostal brez zob

Paulo Jorge Cristiano Ronaldo Reuters
Nogometaši ciprskega Apoela so v četrtfinalu, kjer jih je s skupnim izidom 8:2 izločil Real, več kot uspešno končali z nastopi v Ligi prvakov. Eden od nogometašev pa je velik uspeh plačal celo s svojimi zobmi.

Ni dvoma, da se je Apoel vpisal v zgodovino ciprskega nogometa. Verjetno bo preteklo kar nekaj vode, preden bo spet kakšen ciprski klub zaigral v četrtfinalu najelitnejšega klubskega tekmovanja na svetu. Iz tega zornega kota pri Apoelu zagotovo niso bili preveč razočarani, ko jih je favorizirani Real v četrtfinalu izločil s skupnim izidom 8:2. Na Cipru je bilo 3:0, v Madridu pa 5:2 za galaktike. Petardo v Madridu je najdražje plačal obrambni igralec Apoela Paulo Jorge.

Portugalec je v drugem polčasu pred naletom rojaka Cristiana Ronalda poskušal izbiti žogo. Enako namero je imel tudi njegov soigralec Brazilec William, s katerim sta nato silovito trčila. Krajši konec je povlekel Jorge, ki je z brado zadel v ramo Williama in v trenutku ostal brez dveh zob. Prvega je izgubil še na zelenici, drugega pa je igralec "izpulil" kar sam, medtem ko mu je zdravniško osebje nudilo pomoč. Jorge se je kljub temu vrnil na igrišče in srečanje odigral do konca. Junaška poteza brez primere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.