Šport > Nogomet
12 ogledov

Hrvati spregledali evrogol Iličića

Josip Iličić se tokrat ni vpisal med strelce. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Hrvaški spletni portal 24sata tedensko objavlja najlepše zadetke na evropskih nogometnih zelenicah. Med petimi najlepšimi pa so spregledali mojstrovino Josipa Ilićiča.

Hrvaški spletni portal 24sata je gol Andrea Prila označil za enega najlepših zadetkov vseh časov. Nogometaš Milana je supergol proti Parmi zadel s pravo bombo s 35 metrov in rdeče-črnim v 6. krogu Serie A zagotovil tri točke.

Spletni portal je med pet najlepših zadetkov uvrstil še gol Brazilca Michela Bastosa za Lyon, ki je v Ligi prvakov premagal Hapoel Tel Aviv s 3:1. Po podaji iz kota se je žoga odbila do Bastosa, ki je čakal na robu kazenskega prostora in iz prve žogo poslal pod prečko v mrežo. Izpostavili so še zadetek Marka Hamšika za Napoli v Ligi Europa proti Steaui (3:3). Hamšik je zabil podoben zadetek, kot slovenski reprezentant in član Palerma Josip Iličić proti Fiorentini, le da je bil Jojo v veliko težjem položaju za strel.

Gledalci so evrogol videli tudi na tekmi med Argentinas Juniorsi in Gymnasiu La Plato. Emilio Hernandez je v 30. minuti mojstrsko z lobom matiral nemočnega vratarja. Za konec so Hrvati izpostavili še zadetek Davida Beckhama s prostega strela z 20 metrov. Zadetek si lahko ogledate tukaj.

Ali bi si evrogol Josipa Iličića zaslužil mesto med najlepšimi petimi, presodite sami in komentirajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.