Šport > Nogomet
22 ogledov

Hud udarec: gleženj izdal Wilsherja

jack wilshere poškodba arsenal EPA
Možnosti Arsenala za enega od največjih povratkov v zgodovini Lige prvakov so pred povratno tekmo osmine finala v Münchnu hitro skopnele, potem ko je trener Arsène Wenger potrdil, da bo odlični vezist Jack Wilshere izpustil sredino tekmo z Bayernom.

"Ima vnet gleženj, toda ni tisti, ki si ga je poškodoval prej. Počival bo tri tedne in ne bo na voljo za tekmi proti Münchnu in Swanseaju ter tekme Anglije," je novinarjem pred odhodom v München, kjer se bo Arsenal na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov pomeril z Bayernom, izdal trener topničarjev Arsène Wenger.

Wilshere, čigar napredek v zadnjih sezonah zavira serija poškodb, bo poleg tekme na Allianz Areni izpustil reprezentančni tekmi Anglije proti San Marinu in Črni gori. Angleški vezist bi se lahko po zdravljenju v Dubaju vrnil za tekmo z Readingom 30. marca.

Kapetan topničarjev si je poškodoval levi gleženj ob porazu na mestnem derbiju s Tottenhamom (1:2) in si še vedno ni opomogel, medtem ko je zaradi poškodbe desnega izpustil celotno lansko sezono.

Nemogoče je mogoče

"Zaupamo ljudem, ki so specialisti na tem področju. Ni ga bilo 17 mesecev in s tem smo se morali spopasti, tako da se bomo zdaj s tem spopadli tudi za dve ali tri tekme," je dodal Wenger, ki ne bo mogel računati niti na branilca Bacaryja Sagnaja, medtem ko pri Bayernu ne bo Francka Ribéryja ter suspendiranih Bastiana Schweinsteigerja in Jérôma Boatenga.

"Možnosti so majhne, ampak imamo možnosti, da nemogoče naredimo mogoče. To bi bil izjemen dosežek za ekipo. Moramo poskušati," je zaključil Wenger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.