Šport > Nogomet
4635 ogledov

Video: Huda poškodba našega reprezentanta, moral bo pod nož

tim matavž Reševalni pas/Twitter
Slovenski reprezentančni napadalec bo več mesecev odsoten z nogometnih zelenic.

Na tekmi sedmega kroga nizozemske lige Eredivisie se je poškodoval nogometaš nizozemskega Vitesseja Tim Matavž, ki je v dvoboju z Ericom Botteghinom utrpel zlom mečnice na levi noge.

Razsežnosti poškodbe za zdaj ostajajo uganka, znano je le, da bo moral Matavž na operacijo. Po predvidevanjih naj bi okreval več mesecev. "To je zelo velik udarec za nas, saj je Tim naš najboljši napadalec," je dejal glavni trener nizozemskega moštva Leonid Slutsky.

"Sprva sploh nisem opazil, da se je poškodoval. Ko sem videl, kaj se je zgodilo, sem bil šokiran. Upam, da se hitro vrne. Grozno, da se je to zgodilo. Šlo za splet nesrečnih okoliščin," pa je dodal Botteghin.

Matavž je bil v zadnjem času v odlični formi. Za Vitesse je v letošnji sezoni zabil sedem golov, pet na domačem in dva na mednarodnem prizorišču. Poškodba pomeni tudi velik udarec za slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča, ki ima vse večje kadrovske težave.

Vitesse je z tekmo s Feyenoordom izgubil (2:1), na lestvici pa je po tem porazu nazadoval na sedmo mesto.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.