Šport > Nogomet
28 ogledov

Huligani razgrajali na Dunaju

Takole so razgrajali na Dunaju maja, tokrat pa je prišlo do novega uničevanja na
1/9
Žurnal24 main
Veliki dunajski mestni derbi med Rapidom in Austrio so v 26. minuti prekinili navijači Rapida, ki so na igriče vdrli pri vodstvu gostov z 2:0. Z razgretimi huligani se je ukvarjalo okoli 300 policistov.

Nedeljski derbi predzadnjega kola avstrijske nogometne lige med dunajskima tekmecema Rapidom in Austrio je trajal le 26 minut. Takrat so na igrišče vdrli navijači Rapida. Nogometaši obeh moštev so pobegnili v slačilnici, policija pa si je pol ure zaman prizadevala za vzpostavitev reda na stadionu Hanappi. Dvoboj so nato dokončno prekinili.

Rapidovi navijači so na igrišče vdrli, potem ko so gostje povedli z 2:0. Kot so sporočili z dunajske policije, je skušalo razgrete huligane ustaviti kakšnih 300 policistov, ki so nekaj najbolj vročekrvnih tudi aretirali.

Odločitev o zmagovalcu bo tako padla za zeleno mizo, po pričakovanjih bo tri točke dobila Austria. To pomeni, da bo odločitev o prvaku padla šele v sredinem zadnjem kolu. V boju za naslov so še graški Sturm, Red Bull Salzburg in dunajska Austria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.