Šport > Nogomet
54 ogledov

Huligani vdrli na Dinamov avtobus

huligani avtobus EPA
V Šmarju so navijači zagrebškega Dinama vdrli na avtobus hrvaške ekipe in se verbalno znesli nad Sammirjem, Ibanezom in Čopom. Do fizičnega obračunavanja na srečo ni prišlo.

Na pripravljalni tekmi v Šmarju, kjer sta se pomerila zagrebški Dinamo in slovenski tretjeligaš, so gostom iz Hrvaške težave ponovno povzročali njihovi navijači.

Kljub zmagi naših južnih sosedov z rezultatom 2:1, so se maloštevilni navijači gostujočega kluba odločili, da bodo izrazili svoje frustracije, ki jih je bilo ob toči žaljivk moč zaznati že tekom obračuna.
Po koncu tekme so izkoristili odsotnost policijskih patrulj in nekaj krepkih besed namenili Sammirju, Ibanezu in Čopu. Igralci in vodstvo kluba naj bi bili deležni številnih groženj in žalitev, preden so se razjarjeni navijači odločili zapustiti prizorišče. Dinamo se tako še pred začetkom sezone srečuje s podobnimi težavami kot lani, ki nikakor ne sodijo na nogometno zelenico.

Komentarjev 7
  • ghz891 16:05 25.junij 2012.

    Kar še ne pomeni da inteligentni ljudje ne gledajo nogometa. Je pa res veliko prtljage zraven, neumni skrajno "mestno-lokalno" usmerjeni navijači, prirejanje rezultatov, stave, dominanca klubov močno povezana z sposobnostjo upravljanja premoženja. Menda so borilne veščine veliko bolj mentalno in ...prikaži več fizično zahteven šport.

  • death666 12:12 24.junij 2012.

    v katerem šmarju????

  • bla_blabla 16:03 23.junij 2012.

    Kak lepo je tu v komentarjih videt samo visoko izobrazene in razumne osebe, ki verjetno najvecjo sportno ekstazo dozivijo, ko na poti domov preskocijo eno stopnico in so ze sampioni!!!