Šport > Nogomet
22 ogledov

Ibra: "Barçi rekel, da hočem k Realu!"

zlatan ibrahimović knjiga EPA
Izseki iz avtobiografije nogometaša Zlatana Ibrahimovića še naprej navdušujejo. Knjiga je na Švedskem že postala prodajna uspešnica, medtem pa na plano curljajo nove podrobnosti iz težavne sezone švedskega napadalca pri Barceloni. Trenutni napadalec AC Milana razkriva, da je klubu predlagal kar prestop k Real Madridu! "To ni mogoče. Lahko greš kamorkoli, samo tja ne," naj bi mu dejal predsednik Barçe Sandro Rosell.

"Predsednik (Sandro Rosell, op. a.) je rekel: 'Razumem situacijo. H kateremu klubu hočeš? Odgovoril sem mu: 'Madrid.' Rosell je rekel: 'To ni mogoče. Lahko greš kamorkoli, samo tja ne,'" je nov zanimiv izsek iz avtobiografije Zlatana Ibrahimovića, imenovane Jaz sem Zlatan Ibrahimović, s katero je švedski napadalec obnorel svoje rojake in vso nogometno Evropo. Nove izseke iz te prodajne uspešnice je tokrat objavil španski športni dnevnik As, v njih pa Ibrahimović opisuje, kako je kasneje potekal podpis pogodbe z AC Milanom:

"Rosell, (podpredsednik AC Milana Adriano, op. a.) Galliani, (Ibrahimovićev agent, op. a.) Mino Raiola, moj odvetnik in (podpredsednik Barcelone Josep Maria, op. a.) Bartomeu so bili vsi tam, Sandro pa je rekel: 'Hočem, da veš, da je bil to najslabši posel, ki sem ga sklenil v življenju.' Jaz sem odgovoril: 'To je rezultat slabega vodenja.'"

Ibrahimović je v nedavnem intervjuju za Gazzetto dello Sport tudi razkril, da je moral ob podpisu pogodbe z Barcelono na uradni predstavitvi poljubiti grb na dresu, česar sam ni hotel: "Poljub ... Skoraj so me prisilili vanj. Vsi so rekli: 'Poljubi ga, poljubi ga.' Po navadi naredim tisto, kar si želim narediti, ampak bil sem tako ganjen zaradi tega, ker sem se pridružil tako velikemu klubu in ker sem bil na takšnem izjemnem stadionu, da sem storil, kar so mi rekli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.