Šport > Nogomet
27 ogledov

Ibra in Thiago ostajata rossonera

Ibrahimović Thiago Silva AC Milan Chievo Serie A Italija prvenstvo EPA
Trener AC Milana Massimiliano Allegri je zavrnil namigovanja o odhodu Zlatana Ibrahimovića in Thiaga Silve.

O prestopu brazilskega branilca Thiaga Silve se šušlja že nekaj časa, največ interesa sta pokazala Manchester City in Barcelona. Tudi Zlatan Ibrahimović je zaradi svojega edinstvenega karakterja vedno možna tarča za nogometne snubce, a naj bi oba tudi v prihodnji sezoni ostala na San Siru.

To je potrdil tudi trener rossonerov Massimiliano Allegri: "Klub in predsednik sta odločena obdržati moštvo Milana na visoki ravni. Ibra in Thiago ostajata z nami. Thiago je še mlad, tudi Zlatan pa lahko tej ekipi še veliko da. To sta dva izmed igralcev, na katerih gradimo svojo prihodnost. Zagotovo ne bosta odšla, pripeljali bomo le zamenjave za igralce, na katere ne računamo več."

Mesta v ekipi Milana v prihodnje najverjetneje ne bosta imela Clarence Seedorf in Marc van Bommel, zagotovo pa se poslavlja Alessandro Nesta. Dosedanji okrepitvi za nov tekmovalni cikel sta Riccardo Montolivo iz Fiorentine in Bakaye Traore iz Nancyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.