Šport > Nogomet
22 ogledov

Ibra: Messi ali Ronaldo? Jaz sem najmočnejši!

genoa milan ibrahimović EPA
Nogometaš AC Milana in občasni pisatelj Zlatan Ibrahimović pravi, da ne potrebuje zlate žoge, ki bi mu dokazala, da je najboljši na svetu. "V svoji glavi sem najmočnejši," je povedal o kandidatih za letošnjo nagrado Lionelu Messiju in Cristianu Ronaldu.

Zlatanu Ibrahimoviću samozavesti ni nikoli primanjkovalo. Prepričanje v lastno superiornost je bil na koncu tudi eden izmed pomembnih faktorjev, ki je zdajšnjega napadalca AC Milana odpeljal iz Barcelone, kjer ni hotel živeti v senci Lionela Messija. Ibrahimovića sicer ni bilo niti na seznamu 23 nogometašev za Fifa zlato žogo, novinarji pa so ga vprašali, kdo je po njegovem mnenju boljši in kdo bo na koncu odnesel prestižno nagrado.

"V moji glavi sem najmočnejši. Prav gotovo ne potrebujem zlate žoge, da dokažem, da sem številka ena," je Ibrahimović povedal za Telefoot. "Messi je zelo močan in upam, da nadaljuje v tem slogu. Osvojil je skorajda vse in še vedno je zelo mlad." Argentinec se je v ponedeljek znašel med tremi finalisti za končno zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.