Šport > Nogomet
19 ogledov

Ibra: "Nokavtiral bom Guardiolo!"

Po prestopu iz Barcelone je Ibrahimović svojega bivšega trenerja med drugim ozna Žurnal24 main
Španski radio Ona FM je razkril tajne skrivnosti prestopa Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone v AC Milan. Švedski napadalec naj bi tik pred podpisom pogodbe dejal: "Podpišem, če poveste nekaj Guardioli!"
Kar mu želim reči je, da ga tukaj v Kataloniji ne bom, ker ga ne morem, ampak če ga srečam kje drugje v Evropi, ga bom nokavtiral!
Zlatan Ibrahimović

Po poročanju španskega radia Ona FM je švedski napadalec Zlatan Ibrahimović glavno mesto Katalonije zapustil v slogu. Po tem, ko sta se Barcelona in AC Milan že dogovorila o prestopu, in ko je manjkal le še njegov podpis, je "Ibra" z naslednjimi besedami šokiral polno pisarno v prostorih Blaugrane:

"Ne bom podpisal!" je kar naenkrat zaklical Ibrahimović in nadaljeval. "Podpišem le, če boste rekli nekaj Guardioli." Osupli predstavniki obeh klubov so utihnili in čez nekaj časa vprašali Šveda, kaj si tako močno želi sporočiti trenerju Josepu Guardioli, ki ga seveda takrat ni bilo zraven.

"Kar mu želim reči je, da ga tukaj v Kataloniji ne bom, ker ga ne morem, ampak če ga srečam kje drugje v Evropi, ga bom nokavtiral!" Vsi so utihnili, saj niso mogli verjeti svojim ušesom. Španci še poročajo, da je Ibrahimović govoril v "športnem" smislu in ne dobesednem, kar pomeni, da je namigoval na srečanje v Ligi prvakov, kjer bi njegov AC Milan izločil Barco. Toda kljub vsemu, zaključujejo pri Oni FM, je to nov dokaz, kako napet je (bil) odnos Guardiola-Ibrahimović, svojega favorita pa si v namišljenem dvoboju izberite sami. Morda jih uspe v ring zvabiti kar Zlatko Mahič ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.