Šport > Nogomet
21 ogledov

Ibra v Madrid, Ronaldo v Milan?

Ali bo Ronaldo res zapustil Santiago Bernabeu? Trener Reala José Mourinho je že Žurnal24 main
Vodilni možje italijanskega ligaša AC Milana naj bi iz Madrida želeli pripeljati Cristiana Ronalda. V zameno zanj bodo belemu baletu ponudili tudi Zlatana Ibrahimovića.

Po poročanju italijanskega časnika Corriere dello Sport pri vodilnem moštvu italijanske Serie A preučujejo vse možnosti, ki bi portugalskega zvezdnika pripeljale v mesto mode. Naredili bodo vse, da bi Real prvemu zvezdniku prižgal zeleno luč za odhod. Silvio Berlusconi, lastnik rdeče-črnih, je v ponedeljek javno oznanil, da bo v primeru osvojitve naslova  italijanskega prvaka Milan pripeljal kar nekaj okrepitev, prvo ime pa bo prav Ronaldo.

Omenjeni časnik poroča, da bi Ronaldo v Milanu zaslužil 15 milijonov evrov na sezono, to pa bi si v klubu lahko privoščili z Ibrahimovićevim odhodom. Šved skupaj z različnimi bonusi na leto v žep pospravi okrog 12 milijonov evrov. Zadeva pa ni tako preprosta, kot je videti na prvi pogled. V vso zgodbo je vpletena tudi Barcelona, od koder je Milan lani pripeljal švedskega napadalca. Rdeče-črni morajo po pogodbi katalonskemu velikanu po koncu prve sezone plačati 24 milijonov evrov. Vprašanje je, ali bi Katalonci pristali na to, da bi Ibrahimović oblekel dres njihovega najhujšega rivala Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.