Šport > Nogomet
23 ogledov

Guardiola v Milan, Ibrahimović v Real?

milan ibrahimović EPA
Italijanski časnik La Repubblica trdi, da naj bi si Milan na klopi zaželel Pepa Guardiolo in naj bi se bil v zameno za njegov prihod pripravljen odpovedati tudi Zlatanu Ibrahimoviću. Po zapisih iz Španije pa je tega že poklical Jose Mourinho.

Pep Guardiola je pred dnevi sporočil, da po koncu letošnje sezone po uspešnih štirih letih zapušča klop Barcelone. Mediji so se nemudoma razpisali, kje bi uspešni Katalonec lahko nadaljeval svojo trenersko pot. Kot ena od možnosti se omenja tudi Milan, kjer naj bi si ga goreče želel predsednik Silvio Berlusconi. V primeru, da se bo Guardiola res preselil v svetovno prestolnico mode, se bo od Milana najbrž moral posloviti Zlatan Ibrahimović. Znano je namreč, da se švedski napadalec in Guardiola že vse od skupnega sodelovanja pri Barceloni ne razumeta najbolje. Ibra je medtem že napovedal, da bo zapustil Milan, če se bo na klop usedel Guardiola.

Vendar pa švedskemu reprezentantu ni treba trepetati za službo. Španski elconfidencial.com navaja, da je njegovo številko že pred tedni zavrtel nihče drug kot Jose Mourinho in ga vprašal, ali bi prišel v Real. Odgovor naj bi bil pritrdilen, Portugalec pa je zatrdil, da bo preveril, kaj lahko stori glede tega. Moža sta odlično sodelovala že v sezoni 2008/09, ko je Ibra v majici Interja zabil 29 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.