Šport > Nogomet
8 ogledov

Ibrahimović je naprodaj za sto milijonov

Kje bo kariero nadaljeval Zlatan Ibrahimović? Žurnal24 main
Predsednik Interja Massimo Moratti je razkril, za koliko denarja švedski napadalec Zlatan Ibrahimović lahko zapusti klub. A v isti sapi dodal, da si želi, da se to ne bi zgodilo.

Čeprav sta trener Interja José Mourinho in direktor Ernesto Paolillo pred kratkim izjavila, da bo prvi napadalec črno-modrih ostal na San Siru, pa je predsednik Moratti zdaj prižgal zeleno luč za Ibrahimovićev odhod. Kupec bo moral na račun vodilnega italijanskega ligaša nakazati okroglih sto milijonov evrov. Po Interjevem izpadu iz Lige prvakov so se pojavile govorice, da je švedski reprezentant nezadovoljen in želi oditi. Prvi mož kluba je to sicer zanikal, a dodal, da imajo vsi igralci svojo ceno, tako tudi Ibra. "Nič ne bi imel proti sto milijonom evrov za Ibrahimovića. Je pa res, da si v tem trenutku ne znam predstavljati Interja brez njega. Veliko je dal klubu in tudi klub je veliko dal njemu," je Moratti dejal italijanskim novinarjem.

Po zadnjih informacijah se za švedskega ostrostrelca zanima katalonski velikan Barcelona. Zanimiva je bila izjava igralčevega agenta, ki je najprej izjavil, da bi Šved rad zapustil klub, potem pa spremenil stališče in zatrdil, da Ibrakadabra želi ostati v Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.