Šport > Nogomet
29 ogledov

Ibrahimović med tekmo Milan-Barça popravil TV

zlatan ibrahimovic EPA
Nogometaši Paris Saint-Germaina so v restavraciji skupaj spremljali sredino tekmo Lige prvakov med AC Milanom in Barcelono, ko se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Televizija je ostala brez signala, takrat pa je na sceno stopil Zlatan Ibrahimović.

Po trditvah lastnika restavracije je Zlatan Ibrahimović, ki je pred prihodom v Pariz igral tako za Barcelono kot za AC Milan, stvari vzel v svoje roke. Švedski napadalec je z nekaj potezami popravil signal na televizijskem sprejemniku in si skupaj s soigralci tekmo mirno ogledal do konca.

"Med tekmo je prišlo do težave," je francoskim medijem dejal Carlos, lastnik restvracije. "Na televiziji ni bilo signala. Takrat je Zlatan vzel daljinski upravljavec in nam pokazal, kako se lahko brez težav gleda tekmo. Bil je zelo iznajdljiv."

Ibrahimović je lahko tako skupaj s soigralci nemoteno užival v tekmi svojih nekdanjih ekip, čeprav ni znano, za katero je navijal. Pri iskanju signala so mu gotovo pomagale tudi bogate izkušnje s TV-sprejemniki, ki jih je zamenjal ob navdušenem igranju videoiger.

Komentarjev 1
  • drenca 18:51 21.februar 2013.

    res huda informacija:( a nimate kjbolj pametnega