Šport > Nogomet
21 ogledov

Ibrahimović: Moje telo je kot avto

zlatan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je bil še desetič izglasovan za najboljšega švedskega nogometaša na svetu. ''Moje telo je kot avto. Več kot ga voziš, bolje deluje,'' je dejal 34-letni napadalec.

Na Švedskem so podelili nagrade za najboljše domače nogometaše. V moški konkurenci se je jubilejne lovorike veselil Zlatan Ibrahimović, v ženski pa je slavila vratarka Chelseaja Rut Hedvig Lindahl.

Zvezdnik Paris Saint-Germaina je v pogovoru z mediji priznal, da ga zanima selitev v ameriško ligo MSL, in poudaril, da leta niso ovira. ''Vse bolj me zanimajo stvari izven nogometnega sveta,'' je za rožnati italijanski časnik Gazzetta dello Sport povedal Ibrahimović.

''V preteklosti sem dobival ponudbe in jih zavračal brez premisleka. Kmalu pridejo na vrsto novi projekti, a v tem trenutku je žoga še vedno najpomembnejša. MSL? Všeč mi je, a potreben bo resen projekt. Imam svoje ideje, vem, kaj hočem, a potrebni sta dve strani. Vse se lahko zgodi. Počutim se dobro, igram prav tako. Kdo bi vedel, kaj se bo zgodilo čez en ali šest mesecev,'' je dodal švedski reprezentat, ki bo prihodnje leto dopolnil 35 let.

''Za zdaj sem v dobri formi. Dokler bom imel občutek, da lahko pripomorem na igrišču, bom nadaljeval. Moje telo je kot avto. Več kot ga voziš, bolje deluje. Leta mi ne sugerirajo, naj preneham,'' je zaključil Ibrahimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.