Šport > Nogomet
11 ogledov

''Ibrahimović si zasluži moj rekord''

zlatan ibrahimović EPA
Nekdanji portugalski napadalec meni, da si Zlatan Ibrahimović zasluži naziv najboljšega strelca v zgodovini pariškega velikana.

Švedski napadalec je samo še dva zadetka oddaljen od rekorda, ki ga s 109. goli v dresu Paris Saint-Germaina drži Pauleta.

pauleta | Avtor: EPA EPA
Ibrahimović bo prvo priložnost za pohod na klubski rekord dočakal na ligaški tekmi z Nantesom. ''Rekordi so zato, da se rušijo,'' je za Goal povedal Pauleta. ''Vesel sem. Ne govorimo o ne vem katerem igralcu. To je Ibrahimović, odličen nogometaš z izjemnimi sposobnostmi.''

''Ibrahimović si zasluži, da me zrine s prestola. Zame je eden od treh najboljših nogometašev na svetu. Če bi igral v mojem času, bi dosegel veliko golov, v to sem prepričan,'' je povedal Portugalec.

Ibra ni zabeležil najboljšega uvoda v letošnjo ligaško sezono, prvi gol je dosegel šele v torek proti Guingampu. ''Napadalec ne izgubi instinkta. Ne skrbi me zanj. Fizično je zelo močan in če ne bo prišlo do kakšne poškodbe, bo vsaj še dve, tri leta lahko igral na vrhunskem nivoju,'' je zaključil Pauleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.