Šport > Nogomet
13 ogledov

Ibrahimović ''streljal'' nasprotnike

zlatan ibrahimović Reuters
Zlatan Ibrahimović se bo zaradi ''strelov'', ki jih je sprožil proti klopi Toulousa v osmem kolu francoske Ligue 1, moral zagovarjati pred disciplinsko komisijo.

Francoske nogometne oblasti so sprožile preiskavo proti Zlatanu Ibrahimoviću zarado geste, ki si jo je privoščil na tekmi proti Toulousu.

Ibra je moral sredi drugega polčasa zapustiti igrišče, saj se je zapletel v prepir z branilcem Abelom Aguilarjem, pred odhodom z zelenice pa je s pomočjo svoje roke ''streljal'' proti klopi gostujoče ekipe.

Gesta naj bi bila namenjena Jonathanu Zebini, s katerim sta skupaj igrala pri Juventusu in takrat poskrbela za odmeven incident, ko sta fizično obračunala kar na treningu italijanskega prvoligaša.

''To niso geste, ki bi bile primerne na nogometnem igrišču. Težko je potem naučiti otroke, da takšnih stvari ne smejo početi. Prepričan sem, da tudi sam obžaluje svoje vedenje,'' je povedal trener Toulousa Alain Casanova.

Ibra se je v svoji avtobiografiji razpisal, kako je z desnico položil na tla nekdanjega soigralca pri Juventusu, Zebina pa je prepričan, da je šlo za iskanje publicitete. ''Bolje se sliši: 'udaril sem ga z desno in padel je po tleh' kot 'moj noht je opraskal njegovo oko,'' je povedal.

Kakšna kazen bo doletela Ibrahimovića, bo jasno v prihodnjih dneh.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.