Šport > Nogomet
19 ogledov

''Ibrahimoviću je mar le zase''

kingsley coman EPA
Krilni nogometaš Bayern Münchna je spregovoril o svoji izkušnji z Zlatanom Ibrahimovićem, s katerim si je delil slačilnico v Paris Saint-Germainu.

Zlatanu Ibrahimoviču ni mar za nikogar drugega kot le zase, je švedskega napadalca obtožil nekdanji nogometaš Paris Saint-Germaina, ki kot posojeni nogometaš Juventusa brani barve nemškega prvaka.

Devetnajstletnik je v sezoni 2012/2013 debitiral v dresu Paris Saint-Germaina, kjer je imel priložnost igrati skupaj z najboljšim strelcem v zgodovini francoskega prvaka. ''Moj odnos z Ibrahimovićem je bil povsem nevtralen,'' je povedal Kingsley Coman, ki je v letošnji sezoni odigral eno ključnih vlog v uspešni kampanji bavarskega velikana, ki ima na vrhu lestvice šest točk prednosti pred drugouvrščeno Borussio Dortmund.

''Ibra ni nogometaš, ki bi pristopil do mladih igralcev in jim dal kakšen nasvet. Mar mu je samo zase,'' je povedal Coman, ki se je leta 2014 preselil k Juventusu. K njegovi odločitvi so velike pripomogle neprijetne razmere v pariški garderobi.

''V ekipi je bilo več različnih klanov. Težko se je bilo integrirati in postati del moštva. V prvi ekipi se nikoli nisem počutil dobro. Konkurenca je bila ogromna. Naslovi so vse, kar šteje,'' je pojasnil Coman.

Juventus ga je za 15 milijonov evrov posodil Bayernu z možnostjo, da ga bavarski velikan obdrži za stalno, a mora to storiti do 30. aprila 2017.

''V Münchnu se dobro počutim. Trenutno ne vidim ničesar, kar bi me lahko pripeljalo do tega, da bi zapustil klub. Morali bi me kupiti, saj bi z veseljem ostal. Škoda, da Pep Guardiola odhaja, a nasledil ga bo še en velik trener. Carlo Ancelotti ve, kako ustvarjati prvake,'' je povedal Coman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.