Šport > Nogomet
24 ogledov

Ibri za udarec tri tekme prepovedi

ibrahimović milan EPA
Italijanska nogometna zveza je Zlatana Ibrahimovića kaznovala s prepovedjo nastopa na treh tekmah Serie A, ker je v nedeljo na tekmi proti Napoliju v obraz udaril branilca Salvatoreja Aronico.

Napadalec italijanskega nogometnega prvoligaša Milana Zlatan Ibrahimović si je zaradi namernega udarca nasprotnika prislužil prepoved nastopa na treh tekmah Serie A, kar pomeni, da ne bo zaigral na ključnem dvoboju italijanskega prvenstva proti vodilnemu Juventusu.

Ibrahimović, ki je s 15 goli to sezono drugi strelec prvenstva, je bil izključen v 64. minuti nedeljske tekme proti Napoliju (0:0), ko je v obraz udaril branilca Salvatoreja Aronico. Zdaj si je prislužil še disciplinsko kazen treh tekem suspenza.

Tako bo izpustil težko prvenstveno tekmo proti tretjeuvrščenemu Udineseju naslednji konec tedna, tekmo v gosteh pri Ceseni ter tekmo proti torinski stari dami 25. februarja. Ibrahimović je minulo sezono zaradi podobnih prekrškov prisilno počival pet tekem.

Milan v italijanskem prvenstvu le točko zaostaja za Juventusom, ki pa ima tekmo manj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.