Šport > Nogomet
16 ogledov

"Igral bom na SP, postali bomo prvaki"

Žurnal24 main
Brazilski nogometaš Ronaldinho je prepričan, da bo zaigral na letošnjem SP v Južnoafriški republiki (od 11. junija do 11. julija), čeprav ni dobil povabila selektorja Carlosa Dunge za igranje na zadnjih tekmah reprezentance.
Šel bom na SP in osvojili bomo naslov prvaka. V zadnjem času sem imel z reprezentanco težave, a to ni bila moja krivda. Ne morem si predstavljati svetovnega prvenstva brez Ronaldinha na igrišču. Zdi se mi nemogoče, ko pomislim, da ne bi igral.
Ronaldinho

Selektor Carlos Dunga namreč raje stavi na ekipni duh in ne toliko na igralne sposobnosti posameznikov. Vendar pa je Ronaldinho zdaj mnenja, da mu bo uspelo prepričati Dungo, naj ga uvrsti na seznam potnikov v JAR. "Šel bom na SP in osvojili bomo naslov prvaka. V zadnjem času sem imel z reprezentanco težave, a to ni bila moja krivda. Ne morem si predstavljati svetovnega prvenstva brez Ronaldinha na igrišču. Zdi se mi nemogoče, ko pomislim, da ne bi igral. Lahko rečem, da bom upravičil pričakovanja svoje domovine in da bom, skupaj s soigralci, osvojil naslov svetovnega prvaka," je za izdajo tednika Chi dejal Ronaldinho.

Čeprav v zadnjem času Ronaldinho dobro igra v dresu Milana, pa mnogi dvomijo, da ga bo Dunga vpoklical v reprezentanco. "Ne gre več le za velika imena v reprezentančnem nogometu," je Dunga že velikokrat dejal. Brazilce so na SP leta 2006 v četrtfinalu izločili Francozi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.