Šport > Nogomet
112 ogledov

Igralci zdravniku prepovedali vstop v slačilnico

LP, Real Madrid, Juventus EPA
Nogometaši Real Madrida so z glasovanjem potrdili peticijo Sergia Ramosa, ki je zahteval prepoved vstopa v slačilnico vodji zdravniške ekipe Real Madrida.

V kraljevski ekipi iz Madridu ni in ni miru. Po nesporazumih med igralci in novim trenerjem Rafaelom Benitezom in nesporazumi med igralci, so se sedaj igralci sporekli še z glavnim zdravnikom Jesusom Olmo.

Po informacijah španskega športnega dnevnika Marca, naj bi se igralci odločili, da bodo Olmi prepovedali vstop v slačilnico, ker mu ne zaupajo. Olmo naj bi bil sorodnik tesnega prijatelja predsednika Real Madrida Florentina Pereza in mu posredoval informacije, ki jih je slišal v pogovorih med igralci.

Olmo je pred nekaj časa prevzel vodstvo zdravniške ekipe Real Madrida in že po nekaj tednih odpustil izkušene zdravnike Pedro Chueco, Danija Pirrija in Juana Muro, ki so jih nogometaši cenili in jim zaupali. Najbolj prizadelo naj bi to Sergia Ramosa, ki je imel poseben odnos s Chueco. Zato je Ramos, ki je v Realu že deset čet, med soigralci organiziral peticijo, ki je sedaj jasno pokazala kaj si igralci mislijo o Olmi.

Kako se je vodstvo Real Madrida odzvalo na zahtevo igralcev ni znano, ampak glede na že tako napeto situacijo, mnogi domnevajo, da bodo njihovi želji ustregli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.