Šport > Nogomet
26 ogledov

"Igrati proti Del Pieru – sanjsko!"

Andjelković pravi, da sta mu nekdanja soigralca iz Maribora v veliko oporo. (Fot Žurnal24 main
Pred sredino tekmo proti Juventusu v italijanskem prvenstvu so novinarski kolegi iz Palerma ujeli Sinišo Andjelkovića. Branilcu rožnatih bi se izpolnile sanje, če bi lahko zaigral proti Del Pieru.
Del Piero je igralec, ki ga vsi dobro poznamo. Že od nekdaj ga občudujem. Zdaj se mi bodo uresničile sanje iz otroštva – da bi se z njim pomeril na igrišču.
Alessandro Del Piero

V sredo je pred Palermom ena izmed tekem sezone. Derbi z severnim velikanom Juventusom je pač vedno dovolj dober razlog za polnjenje časopisnih stolpcev. Koliko Slovencev lahko pričakujemo v prvi postavi rožnatih? Siniša Andjelković se trenerju Deliu Rossiju ponuja kar sam. Takole se je razgovoril za italijanske kolege pri Mediagol.it:

"Dobro sem se prilagodil Palermu. Moja prijatelja iz Maribora mi iz tedna v teden zelo pomagata, tako da sem vedno boljši," je uvodoma dejal Andjelković, ki je sicer presedel Palermovo zmago po streljanju enajstmetrovk v italijanskem pokalu proti Parmi. "Menim, da lahko igram, prepričan pa sem, da bomo za ugoden rezultat storili prav vse," je še dodal.

Tekma proti Juventusu bo imela za nekdanjega branilca Maribora še dodaten motiv, saj se bo (če bo sreča) postavil proti idolu iz otroštva – legendarnemu napadalcu Alessandru Del Pieru. "Del Piero je igralec, ki ga vsi dobro poznamo. Že od nekdaj ga občudujem. Zdaj se mi bodo uresničile sanje iz otroštva da bi se z njim pomeril na igrišču," je še povedal Andjelković. Zadnja beseda pa bo, kot vedno, trenerjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.