Šport > Nogomet
15 ogledov

Iličić & Co. spravili Del Piera v sramoto

Juventusov izkušeni as Alessandro Del Piero je bil razočaran nad predstavo svoje Žurnal24 main
Alessandro Del Piero je predstavo svojega Juventusa, ki je proti Palermu tudi po zaslugi Josipa Iličića – dosegel je drugi gol v Serie A – izgubil z 1:3, označil za sramotno.

"Razočaran sem nad dogajanjem na igrišču. To je sramota, moramo sprejeti kritike, ki letijo na nas. Vse, kar nam preostane, je delo," je dejal Alex Del Piero, ki se sicer ne bi branil enajstmetrovke po prekršku nad njim: "Zdaj ne moremo spremeniti odločitve sodnika. Nismo odigrali dobre tekme, vendar je Palermo povedel po svojem prvem strelu na gol. Juventus je veliko moštvo, vendar smo doživeli precej sprememb, zato se bodo dogajali vzponi in padci. Vesel sem, da smo kljub vsemu imeli podporo gledalcev vse do konca."

Trener Palerma Delio Rossi verjame, da so njegovi nogometaši proti Juventusu (3:1) odigrali popolno tekmo. "Vedno sem govoril, da imamo zelo kvalitetne igralce, manjka pa nam nekaj izkušenj. Še vedno rastemo, ampak proti Juventusu smo odigrali odlično srečanje. Vseeno nas to ne sme uspavati v nedeljo nas čaka pomemben obračun z Leccejem," je dejal Rossi: "Zmaga nad Juventusom pa je pomembna zaradi igralcev, da vidijo, kako se jim izplača delo na treningu. Odigrali smo popolno tekmo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.