Šport > Nogomet
24 ogledov

Iličić in Bačinović z Rossijem k Violam?

Delio Rossi EPA
Novi trener Fiorentine je po odhodu nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta Siniše Mihajlovića postal Delio Rossi. Trener, ki je Josipu Iličiću in Arminu Bačinoviću ponudil prve priložnosti v dresu Palerma, naj bi po namigovanju nekaterih medijev v Firence poskušal zvabiti oba igralca, ki sta ga na začetku lanske sezone navdušila v dresu Maribora. "Kategorično lahko zanikam to možnost," je italijanskim novinarjem že povedal njun agent Amir Ružnić.

"Iličić in Bačinović v Fiorentino? Kategorično lahko zanikam to možnost. Oba fanta sta močno navezana na Delia Rossija, trenerja, ki ju je izstrelil v italijanski ligi in skrbel za njun profesionalni razvoj, ampak z vodstvom Viol ni nič v igri," je za spletno stran Calciomercato dejal zastopnik slovenskih reprezentantov Amir Ružnić. Pri Fiorentini so odstavljenega Sinišo Mihajlovića namreč že zamenjali z Deliem Rossijem, pod katerim sta tako Iličić kot Bačinović začela svojo zgodbo pri Palermu, nato pa ga je Maurizio Zamparini po katastrofi proti Udineseju Samirja Handanovića (0:7) odpustil, spet pripeljal nazaj in se ga nato še enkrat odkrižal. Rossi je pred letošnjo sezono zavrnil še tretji povratek na Sicilijo, zdaj pa je prevzel vijoličaste, pri katerih naj bi ostal do konca naslednje sezone.

Ružnić je za Calciomercato pokomentiral še zanimanje Astona Ville za usluge Armina Bačinovića: "Poznam interes, ki ga do fanta goji angleški klub, toda zdaj je popolnoma osredotočen na svojo avanturo pri Palermu. Trenerju in navijačem želi vrniti za izkazano zaupanje. Mirno lahko zatrdim, da bosta Iličić in Bačinović to sezono zaključila pri Palermu."

Ružnić se je dotaknil tudi povratka Josipa Iličića, ki je konec tedna zabil prvi klubski gol po februarju, a vseeno pristavil, da Iličić ni prerojen: "Ne bi rekel, da se je Iličić vnovič rodil. Samo spet je začel od sebe dajati najboljše, kar je pri Palermu tudi vedno počel. Proti Bologni je bil glavni protagonist na težki tekmi in arhitekt pri golu, ki je praktično zaključil tekmo. Gotovo sta z Bačinovićem zdaj bolj mirna, veliko zaslug za to pa gre navijačem rosanerov, ki so oba fanta podpirali in jima prenašali vso svojo ljubezen in zaupanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.