Šport > Nogomet
26 ogledov

Iličić lahko igra kjerkoli

Josip Ilicic Ili%C4%8Di%C4%87 Mario Yepes Žurnal24 main
Kontroverzni predsednik Palerma Maurizio Zamparini se je po tekmi njegovega kluba proti Juventusu (2:1) v 23. kolu Serie A znova dotaknil Slovenca Josipa Iličića.

Palermo, ki ima na svojem plačilnem seznamu kar štiri slovenske nogometaše, je v zadnjem mesecu odigral kar osem srečanj. Zadnjega v sredo, ko so na svojem stadionu Renzo Barbera na Siciliji z 2:1 ugnali Juventus. Po koncu srečanja je za italijanske medije spregovoril predsednik Palerma Maurizio Zamparini. Italijanski magnat je očitno odločen, da v svojem klubu zadrži Javierja Pastoreja, saj je odkupno klavzulo za Argentinca povišal na gromozanskih sto milijonov evrov. "Po tekmi se je pri nas oglasil agent Pastoreja. Na njegovo zahtevo smo povišali odkupno klavzulo,“ je sprva dejal Zamparini in nato omenil tudi drugega dragulja v svoji ekipi: "Menim, da Pastore in Josip Iličić glede na njuno starost lahko igrata v vsakem evropskem klubu." Naj zapišemo le še to, da je Pastore po oceni transfermarkt.de vreden 17, Iličić pa šest milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.