Šport > Nogomet
16 ogledov

Iličić: "Moj idol je Messi!"

Žurnal24 main
Josip Iličić zares nima miru. Človek bi se lahko celo vprašal, če sploh spi. Še eden v seriji intervjujev je tokrat "padel" za sloviti športni časnik Gazzetta dello Sport. "Nekoč bi igral z Messijem," je dejal.
Moj idol je Messi in v prihodnosti bi bilo fantastično igrati z njim.
Josip Iličić

Dva zaporedna zadetka v Serie A sta redko uspela tudi Filippu Inzaghiju na višku moči, kaj šele na velikih derbijih proti najmočnejšim ekipam Apeninskega polotoka. Josip Iličić se je v zgolj nekaj dneh pridružil izbrani smetani igralcev, ki jim je uspelo zaporedoma zabiti gol Interju in Juventusu. Palermo ta vikend igra proti Lecceju.

"Sem vesel, imam veliko srečo, da sem podpisal za ta klub, a ne sprašujte me, kaj lahko še vse dosežem," je novinarju slovitega rozastega športnega časnika La Gazzetta dello Sport povedal Iličić, ki ga, kot vedno, krasi velika skromnost. "Rad bi dosegel čimveč, seveda, toda rajši ohranjam nizek profil. Vse se je zgodilo tako hitro. Upam, da ta prelep trenutek traja še dolgo časa," je še dodal Iličić.

Se je dobro znašel tudi Bačinović? Seveda, saj je igralec z veliko kakovosti, a o tem nisem želel govoriti, saj je moj prijatelj.
Josip Iličić

Italijanskim novinarjem ni ušlo, da se je v le nekaj minutah na igrišču razvila dobra "kemija" med slovenskim reprezentantom in njegovim novim argentinskim kolegom Javierjem Pastorejem. "Izjemno dobro se znajdeva skupaj in vse je perfektno," je povedal "Jojo" in povedal še, da "ni mogel verjeti svojim očem", ko ga je Delio Rossi nepričakovano v igro poslal že proti Brescii in izpostavil tudi Armina Bačinovića: "Se je dobro znašel tudi Bačinović? Seveda, saj je igralec z veliko kakovosti, a o tem nisem želel govoriti, saj je moj prijatelj!"

Za konec se je Iličić še razgovoril o svojih vzornikih in hobijih. V svoji karieri bi nekoč rad zaigral skupaj z Lionelom Messijem. Kdo ve - Pastore je bil vpoklican za naslednjo tekmo Argentine, morda bi lahko Iličiću prinesel vsaj dres. "Moj idol je Messi in v prihodnosti bi bilo fantastično igrati z njim," je dejal Iličić, čigar hobi je tenis, ker ga sprošča. In če je kdo mislil, da njegovo proslavljanje "s srčkom" pomeni kopiranje Alexandra Pata se moti: "Moje posnemanje Pata po zadetkih? To sem počel že v Mariboru po vsakem golu, a nisem kopiral Pata. Posvečeno je mojemu dekletu," je še zaključil Iličić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.