Šport > Nogomet
22 ogledov

"Iličić ni naprodaj!"

Josip Iličić, Palermo EPA
Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je znova zatrdil, da slovenski reprezentant Josip Iličić ni naprodaj ter še naprej ostaja član njegovega kluba.

Čeprav je Josip Iličić konec junija pogodbo s Palermom podaljšal do leta 2016 (kakor tudi Armin Bačinović), so predvsem italijanski mediji namigovali, da bi v letošnjem prestopnem roku utegnil zapustiti Sicilijo. Potem ko je možnost odhoda večkrat zavrnil slovenski reprezentant, je v intervjuju za radio Kiss Kiss tudi predsednik Palerma Maurizio Zamparini ponovil, da slovenskega reprezentanta ne namerava prodati. "Iličić ni naprodaj. On bo nadomestil Pastoreja, če bo odšel," je dejal Zamparini. Precej več možnosti za odhod iz Palerma ima ravno Javier Pastore, ki je tarča mnogih bogatih klubov. "Kdor bo želel Pastoreja, bo moral poslati zelo dobro ponudbo," je Zamparini morebitnim snubcem sporočil, da bo svoj največji dragulj izpustil le za primerno denarno nadomestilo.

V zadnjem času je bilo veliko govora tudi o odhodu vratarja Salvatoreja Siriguja v Genoo. "Zelo dobro poznam njihovega predsednika. Če bi se zanimal zanj, bi me že povprašal o njem," je še povedal Zamparini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.