Šport > Nogomet
15 ogledov

Iličić niti za 20 milijonov!

Josip Ilicic Ili%C4%8Di%C4%87 Mario Yepes Žurnal24 main
Prestopni rok. Josipa Iličića si še vedno želijo pri velikem Interju, Palermo pa ne želi o prodaji niti slišati. “Niti za 20 milijonov!," pravi predsednik kluba.

“Iličić je pred kratkim podaljšal pogodbo za pet let. Tudi če mi kdo zanj ponudi 20 milijonov evrov, ga ne nameravam prodati,” je javnosti sporočil predsednik Palerma Maurizio Zamparini. Za slovenskega reprezentanta Josipa Iličića se po pisanju italijanskih medijev namreč zanima veliki Inter.

Jojo namesto Sneijderja
Znameniti italijanski športni časnik Gazzetta dello Sport se je namreč razpisal o željah modro-črnih, ki naj bi iskali zamenjavo za Wesleyja Sneijderja. Nizozemec je pri 18-kratnih italijanskih prvakih bojda na izhodnih vratih. Na njegovo mesto pa bi v Milanu radi postavili Javierja Pastoreja ali Iličića, pa čeprav predsednik Interja Massimo Moratti umirja žogo.

“Pastore je zanimiv igralec, mlad nogometaš z veliko potenciala, vendar imamo zdaj na njegovem mestu igralca, ki je z nami že veliko osvojil. Seveda pa ne škodi, če spremljamo številne igralce,” je dejal Moratti, italijanski mediji pa so zatrdili, da je Pastorejeva cena trenutno previsoka. Palermo bi ga bil pripravljen prodati šele za 35 ali 40 milijonov evrov, zato so novinarji pri naših zahodnih sosedih prepričani, da se bo Inter odločil za cenejšo možnost in se potegoval za Iličića. Kranjčan je v svoji premierni sezoni v Serie A dosegel osem golov.

Novi pogodbi za oba
Čeprav Zamparini pravi, da je Iličić že podaljšal pogodbo, pa naj bi se pogovori te dni šele začeli. Zvestobo Palermu bo z novo dolgoročno pogodbo obljubil tudi Armin Bačinović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.