Šport > Nogomet
29 ogledov

Iličić pred prestopom v Bologno

Josip Iličić EPA
Po poročanju italijanskih medijev je slovenski reprezentant zelo blizu sodelovanja s povratniki v italijansko prvoligaško druščino.

Fiorentina in Bologna sta se medsebojno že dogovorili za ceno prestopa Josipa Iličića, poroča Sport Mediaset. Višina odškodnine, ki naj bi jo novi prvoligaš plačal Toskancem, znaša sedem milijonov evrov.

Bologna se bo sedaj spustila v pogajanja z zastopniki slovenskega reprezentanta in se skušala dogovoriti za sprejemljive osebne pogoje. "Rossoblu" sicer že nekaj časa lovijo Kranjčana, ki je bil v spomladanskem delu sezone izjemno razpoložen.

27-letni Iličić je v lanski sezoni za Fiorentino v Serie A in Ligi Evropa zabil deset golov in prispeval še štiri asistence. Bologna, za katero je kot posojeni igralec Interja pred dvema letoma igral Rene Krhin, je Iličića skušala v svoje vrste zvabiti že v zimskem prestopnem roku.

Na stadionu Dall'Ara bi Iličić, če se bo odločil za prestop, spet igral pod vodstvom Delia Rossija, pod katerim je blestel v dresu Palerma. Pri Fiorentini so pred novo sezono zamenjali trenerja, namesto Vincenza Montelle je na klop "Viole" sedel Paulo Sousa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.