Šport > Nogomet
12 ogledov

Iličić primernejši kot Hernanes

Žurnal24 main
Alfa in omega nogometnega kluba Palermo Maurizio Zamparini je dejal, da niti najmanj ne obžaluje, da je namesto zvezdnika Lazia Hernanesa v klub pripeljal Josipa Iličića.

Maurizio Zamparini, znan po tem, da je brez dlake na jeziku in da mu nihče ne sme ugovarjati, je v intervjuju za radio Radio nekaj besed spet namenil nekdanjemu igralcu Maribora Josipu Iličiću, ki je letos zablestel v dresu Palerma.

Predsednik rožnatih je spregovoril o propadlem dogovoru z nekdanjim igralcem Sao Paula Hernanesom, ki je bil poleti na seznamu želja kluba iz Sicilije, a je pristal v trenutno vodilnem moštvu Serie A Laziu. Brazilec je letos v italijanskem prvenstvu za Lazio dosegel dva gola in je na splošno eden boljših igralcev sinjemodrih, a Zamparini niti malo ne obžaluje, da je namesto Južnoameričana v klub pripeljal Iličića, ki v zadnjih dveh krogih ni zadel, a ga vseeno razveselil že s štirimi zadetki.

"Izjemno sem zadovoljen, da imamo v napadu Pastoreja in Iličića. Vem, da je bil Iličić prava izbira za klub. S Pastorejem sta si zelo različna in se dopolnjujeta. Hernanes je preveč podoben Pastoreju, zato je argentinsko-slovenska naveza boljša za naš klub," je bil jasen Zamparini, ki Kranjčanu ne zameri niti slabše predstave, kot je bila zadnja proti Laziu in za katero so mu italijanski mediji namenili nizko oceno 5 ter obrazložili, da je bil na igrišču zmeden, a mu to odpuščajo zaradi mladosti in časa za učenje, ki ga potrebuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.