Šport > Nogomet
9 ogledov

''Iličić si zasluži mesto v izbrani vrsti''

jasmin kurtić tiskovka slovenska nogometna reprezentanca Katarina Ponjavić
"Seveda sem zadovoljen, da bova z Josipom Iličićem ponovno skupaj zaigrala v izbrani vrsti. Vesel sem, da je Jojo zraven," je pojasnil Jasmin Kurtić

Kot ponavadi je bil na včerajšnjem reprezentančnem zboru na Brdu pri Kranju najbolj glasen Jasmin Kurtić, ki se ni mogel izogniti vprašanjem o povratku (molčečega) klubskega soigralca Josipa Iličića v tabor slovenske reprezentance.

"Seveda sem zadovoljen, da bo z Josipom Iličićem ponovno skupaj zaigrala v izbrani vrsti. Vesel sem, da je Jojo zraven, saj si to s svojimi igrami in odnosom nedvomno zasluži. Njegovo mesto je med nami," je dejal Kurtić, ki se je po nedeljski tekmi Fiorentine v Vidmu skupaj z Iličićem vrnil v domovino. "Lepo je bilo, da smo zadnjo tekmo odigrali tako blizu, tako da sem se lahko po krajši vožnji dobro odpočil."

"Ko gre ekipi dobro, je tudi vzdušje v slačilnici dobro. Zaenkrat je pri Fiorentini vse v redu, a smo zelo previdni, saj se lahko dokaj hitro vse obrne," je z igrami v vijoličastem dresu zadovoljen vezist, ki se ne obremenjuje z neigranjem v evropski ligi: "V tem tekmovanju sem odigral nekaj dobrih tekem in pripomogel k napredovanju v naslednji krog. Zaradi prevelikega števila tujcev, se je trener odločil, da me bo umaknil iz seznama in mi to tudi pojasnil. To sem pač sprejel in s tem se ne obremenjujem."

26-letni Belokranjec upa, da bo reprezentanca proti San Marinu prikazala pravi odnos: "Vsi govorijo o zmagi, vendar to ni naša obveza. Mi moramo le pokazati pravi odnos in to bo zagotovo prineslo dober rezultat. Dobrodošel bi bil hiter zadetek, saj bi na ta način pokazali gostom iz San Marina, da smo mi gospodarji na domačem stadionu. S kritikami javnosti se ne obremenjujemo, saj bi bili določeni posamezniki nezadovoljni tudi, če bi premagali Anglijo."

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.