Šport > Nogomet
22 ogledov

Iličić: "To je grozno!"

Josip Iličić pred tekmo s Srbijo odločno napoveduje napad Slovenije na zmago. (F Žurnal24 main
Selektor Matjaž Kek je v zadnjih 20 minutah tekme proti Severni Irski potreboval junaka. V igro je poslal Zlatka Dedića in Josipa Iličića. Tudi "Jojotu", ki je v zadnjem času igral v veliki formi, ni uspelo zadeti.
Upam, da bomo proti Srbiji popravili realizacijo in jih premagali. Poraz je vsekakor boleč, a to je potrebno pozabiti. Gremo na zmago v Beogradu!
Josip Iličić

"To je grozno! Vsake točke se nam bodo na koncu poznale, ampak jaz srčno upam, da se nam bo na koncu izšlo," je po porazu Slovenije proti Severni Irski povedal Josip Iličić. Varovancem Matjaža Keka je po prejetem zadetku več kot očitno manjkal "plan B", Iličiću pa kljub nekaj lepim potezam in eni lepi priložnosti ni uspelo odgovoriti Severnim Ircem, ki so na koncu slavili veliko zmago. KLIKNITE NA GALERIJO IZ LJUDSKEGA VRTA

"Zavedali smo se, da bodo oni čvrsti, ampak ni nam steklo. Pripravljali smo si veliko lepih priložnosti, če bi zadeli, bi bilo verjetno drugače,"
je povedal Gorenjec, ki je v zadnjih mesecih preživel vse, kar se je preživeti dalo. "MVP" predstave v dresu Maribora, prestop k Palermu, debi za reprezentanco ... Navijačem v Mariboru se je zahvalil tudi z majico, ki jo je imel oblečeno pod dresom - "Hvala Mariboru!" je pisalo na vijolični podlagi. Kako proti Srbiji?

"Šli bomo na zmago. Upam, da bomo proti Srbiji popravili realizacijo in jih premagali. Poraz je vsekakor boleč, a to je potrebno pozabiti. Gremo na zmago v Beogradu!"
odločno napoveduje Iličić.

Od skandiranja: "Josip, Viola!" do navijanja za Maribor
Turoben večer v Mariboru je imel tudi čuden klubski priokus. Josip Iličić se je z lepo gesto zahvalil navijačem kluba, ki mu je omogočil skok med najboljše v Serie A. Toda ni se končalo tukaj - "Združeni navijači Slovenije" so na jugu po koncu tekme začeli navijati za NK Maribor, saj so po Ljudskem vrtu odmevala gesla, bolj primerna za tekme slovenske nogometne lige. Medtem, ko so Severni Irci na svojem delu tribune prešerno peli pesmi polne nacionalnega naboja, je na drugi strani stadiona reprezentanca hitro postala drugotnega pomena ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.