Šport > Nogomet
23 ogledov

Iličić v Inter za 10–12 milijonov?

Inter si je Iličića zapomnil tudi kot strelca. V milansko mrežo, seveda. Foto: R Žurnal24 main
Josip Iličić zanima Inter, cena zanj pa naj bi bila med 10 in 12 milijonov evrov, poroča osrednji italijanski športni časnik, ki je slovenskega reprezentanta znova postavil na naslovnico.

"Inter je finale italijanskega pokala izkoristil za stik s Palermom glede prestopa Josipa Iličića. Gre za mladega Slovenca, ki se je že izkazal v italijanski ligi in igra za zelo sprejemljivo plačo – okrog 250 tisoč evrov na sezono," so zapisali v torkovi izdaji italijanske Gazette dello Sport.

Josip Iličić je torej na muhi milanskega velikana, in to ne prvič, saj so namigi, da si Kranjčana želi Leonardo, z Apeninskega polotoka prihajali že lani decembra. Stranki naj bi bili sicer še daleč od dogovora. Iličić, ki ima pogodbo do leta 2015, pa naj bi stal od 10 do 12 milijonov evrov. Kontroverzni predsednik Palerma Maurizio Zamparini je že večkrat potrdil, da slovenskega reprezentanta ne bo prodal, vendar si utegne ob pravi ponudbi kmalu premisliti. Sicer je Iličićev zastopnik Amir Ružnić za Ekipo potrdil, da se s Palermom pogaja za enoletno podaljšanje pogodbe, ki pa bi bila seveda donosnejša. Inter si želi tudi Javierja Pastoreja, še en Palermov biser, in Alexisa Sancheza iz Udineseja. Kdo je načrt A in kdo B, kaj je pesek v oči in kaj resen posel, bo povedalo poletje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.